Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

friss - hiteles - magyarul izraeli

Izraelinfo

Izraelinfo

Szexista nők az izraeli főhadiszálláson - magyar felirattal

Ilyen az, mikor a szerepek felcserélődnek.

2017. május 28. - Izraelinfo

Kritikus paródia az izraeli hadseregben létező szexizmusról. A szatirikus videó a szerepek megfordításával mutatja be a szexuális zaklatást.

A BooBachka csapata által készített videó a nőket az IDF vezető parancsnokaiként ábrázolja, a férfiakat pedig titkárként.

Az IDF magasrangú női tisztjei szexuális célozgatásokkal szórakoznak. Az IDF magas rangú női tisztjei szexuális célozgatásokkal szórakoznak.

Az egyik jelenetben az egyik katonafiú benyit az IDF vezérkari főnöknő irodájába, akit félmeztelenül talál ott, míg máshol egy másik vezető parancsnoknő szándékosan ráönti a kávét a katona nadrágjára, és ragaszkodik ahhoz, hogy ő tisztítsa le. "Meg akartuk mutatni a férfiaknak, hogy milyen, ha a szerepek megfordulnak" - mondja az egyik alkotó.

A BooBachka tagjai három éve dolgoznak együtt, a Cameri Színházban mutatnak be komikus előadásokat a nőkhöz kapcsolódó kérdésekről.

A topless IDF vezető A topless IDF vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://izraelinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5912546677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.05.29. 11:06:49

Minden derfinak el kellene menni egy melegbárba...hogy érezze milyen amikor ugy nyomulnak rá hogy egy porcikaja sem akar semmit a nyomulótól.

Jakab.gipsz 2017.05.29. 11:43:31

Nem tudtad minden meleg elnyomott cukika, és ez a te társadalmi felelősséged.

Legyen bűn tudatod, mert homofób vagy.

Mérnork 2017.05.29. 12:38:24

Csajos munkahelyen vagyok technológus mérnök, simán megkapok ilyen "szexista" megjegyzéseket a műszakos lányoktól.
Imádom a munkámat. ;-))

Mérnork 2017.05.29. 12:40:34

"Az egyik jelenetben az egyik katonafiú benyit az IDF vezérkari főnöknő irodájába, akit félmeztelenül talál ott, míg máshol egy másik vezető parancsnoknő szándékosan ráönti a kávét a katona nadrágjára, és ragaszkodik ahhoz, hogy ő tisztítsa le. "Meg akartuk mutatni a férfiaknak, hogy milyen, ha a szerepek megfordulnak" - mondja az egyik alkotó."
Szerintem akinek ez férfiként rosszul esik, annál igen komoly gondok vannak..

inebhedj - szerintem 2017.05.29. 12:48:11

Elvesztem az elején, most a köldökig érő dekoltázs az a félmeztelen főnökkel van pariban?

Az Ellenálló 2017.05.29. 18:36:42

Ez bizonyítékok nélkül nem több, mint szélsöséges feminista propaganda.

fidesz maszop dk egykutya 2017.05.29. 20:59:31

Juj de szar lehet egy férfinak, hogy csomó egész vállalható nő "zaklatja"... jaaa nem. Kurvajó lehet :D

morph on deer 2017.05.29. 23:19:48

@Az Ellenálló:
A kávéfolt egy nadrágon elég megygyőző?
:)

Jakab.gipsz 2017.05.30. 01:32:41

Nos ezért kell a csajokat kirúgni a seregből, csak a szexen jár az eszük, elvonják a férfiak figyelmét a haza védelméről. (mondjak még sületlenséget? ).

Ez a nagy koedukáció amit a modern sereg(ek) művelnek, nem vezet jóra.

Nem azt mondom ne legyenek női-katonák, van olyan területe a védelemnek ahol jobban teljesítenek, mint a férfiak ez kétségbe vonhatatlan, de harcoló, operatív alakulatokhoz beosztani a csajokat, több mint butaság.

Netuddki. 2017.05.30. 08:48:21

Főnökasszony! Gyere, zaklass! Még! :D

Sajnos a női-férfi szerepek nem csereszabatosak, bármennyire is erőlködnek egyesek...

Netuddki. 2017.05.30. 08:49:31

Ja, és a lényeg! Mindig a nőknél van az előny ebben a témában, mert náluk vana pina. Hát használják okosan!

Ravasz Figyelmeztetés 2017.05.30. 09:53:34

@Jakab.gipsz: "van olyan területe a védelemnek ahol jobban teljesítenek"
És az mi? Krumplipucolás, netán mosogatás?

A női katonáknak az égvilágon semmi értelmük. A nők 95%-a nem képes teljesíteni azokat a fizika követelményeket, amiket egy férfi katonától elvárnak. Nem tudnak eldobni egy kézigránátot 20 méterre. Ha megsebesül egy bajtársuk, nem képesek kivinni őket a tűzvonalból, mert nem tudnak a hátukra venni és 50 métert cipelni egy 80-90 kilós férfit. Nem tudnak egy falon vagy árkon átmászni egy férfi segítsége nélkül, mert túl alacsonyak, és emiatt veszélye sodorják a többi katona életét, mert amíg azzal megy az idő, hogy a nőt átszenvedjék valahogy a falon vagy akadályon, kiváló célpontot nyújtanak az ellenségnek.Nomád körülmények között egy férfihoz képest jóval nagyobb esélye van a nőknek rá, hogy húgyúti-és egyéb fertőzéseket szedjenek össze. Ha kisdolgot kell végezni, egy nő miatt meg kell állnia az egész járműnek, míg a férfiak simán elintézik ezt megállás nélkül egy flakonnal. Még ha képes is egy nő teljesíteni a férfiaktól elvárt fizikai paramétereket, az nem jelenti azt, hogy a jelentős fizikai terhelés miatt ne szenvedjen hosszú távon olyan egészségügyi károsodást, ami későbbi életminőségét ne befolyásolná igen hátrányosan azon egyszerű oknál fogva, hogy a női test nem képes ugyanazt a terhelést elviselni, mint a férfi, mert nem erre lett tervezve. Mindehhez járul még a szexuális feszültségek, zaklatások lehetősége, vádaskodások, amik elvonják a férfiak figyelmét és teljesen megmérgezhetik egy egységben a bizalmat és összetartást, ami a hadseregben elvileg elsőrendű fontosságú volna.

Tehát amikor az állam női katonákat kiképez, akkor két dolgot tesz: kidob egy rakás adófizetői pénzt az ablakon azért, hogy minden tekintetben szuboptimális katonákat képezzen. De valójában még ennél is rosszabb a helyzet, mert jellemzően mindezért a pénzért nem kap 3-6 évvel kevesebb szolgálati időt kap egy női katonától, mivel a nők jellemzően férjhez mennek és elmennek szülni, így effektíve sérül az ország hadseregének harcképessége, mert olyan katonák kiképzésére költötte a pénzét, akik bármikor hosszú évekre inaktiválhatják magukat.

Drednaught 2017.05.30. 10:00:14

Basszameg, tessék szépen leadni a pinákat a portán és meg van oldva.
Alig várom, hogy legyenek végre szexdroidok és lássam a sok feminácit, ahogy a csalódott nőtársaik fehúzzák őket a kandeláberekre.

Ready2 2017.05.30. 10:15:06

@Ravasz Figyelmeztetés: Ott a pont. Az egesz teljesen kontraproduktiv. Elmebeteg genderizmus.

Jakab.gipsz 2017.05.30. 10:16:57

@Ravasz Figyelmeztetés:

Legyünk tárgyilagosak. A seregnek is szüksége van adat feldolgozásra, raktár kezelésre adminisztrációra, számos olyan tevékenységre ami nem igényel, operatív harctéri tapasztalatot, régiesen mondva "hátországi feladat". Itt van helyük a nőknek is, a hon (ok) védelmében.
Ez nem jelenti azt, hogy ne tanítsuk meg őket, fegyver kezelésre, vagy lőni, csapatba munkát végezni, stb.
De egy biztos a férfiak ne akarjanak a nők helyett, "áldott állapotba" kerülni, aki pedig ezt hülyeséget javasolja, "lőjük le", .

sakkosfx 2017.05.30. 12:53:43

A nőknek is joguk van védeni a hazájukat, a ravasz meg tudják húzni! Ráadásul eltávra sem kell menni a férfiaknak a nők miatt hisz ott vannak helyben! Van egy csomó jó oldala is!

Hiryu2,01 2017.09.21. 17:00:16

Ekkora balfaszokat, mint e fenti kretének, akik azt hiszik férfiasak az alpár stílusukkal, és ideokádják a "kommentjeiket"
süti beállítások módosítása